To Skoda Kodiaq έγινε πιο πολυτελές από ποτέ

Gazzetta team
To Skoda Kodiaq έγινε πιο πολυτελές από ποτέ
Η έκδοση L&K του νέου Kodiaq αναβαθμίζει το SUV και φέρνει νέα στοιχεία εξοπλισμού, μαζί με πολυτελέστερη εξωτερική εμφάνιση.

Το Skoda Kodiaq το γνωρίζουμε για τους τεράστιους χώρους του και το ολοκληρωμένο προφίλ του, όμως πλέον διατίθεται και σε μια έκδοση για εκείνους που το ήθελαν πιο πολυτελές. Το όνομα αυτής, είναι L&K, δηλαδή Laurin and Klement, τα ονόματα των ιδρυτών της εταιρείας και ξεχωρίζει από τη μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα, τα Full LED φώτα, τις ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης των 19 ιντσών και τον ελαφρώς διαφοροποιημένο πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέες δερμάτινες επενδύσεις, φινίρισμα piano black στην κεντρική κονσόλα, ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλουμινένια πεντάλ και high end ηχοσύστημα της Canton. Η έκδοση L&K θα διατίθεται με τους τούρμπο τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης 1.5 TSI Evo των 150 ίππων και 2.0 TSI των 190 ενώ οι ντίζελ επιλογές είναι δύο διαφορετικές εκδοχές του 2.0 TDI, με 150 ή 190 άλογα. Το πολυτελές Kodiaq θα κάνει ντεμπούτο τον επόμενο μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, μαζί με την ανανεωμένη Fabia.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!