Η Lexus “δαμάζει” τον Μαύρο Πάνθηρα (vid)

Gazzetta team
Η Lexus “δαμάζει” τον Μαύρο Πάνθηρα (vid)
Ο νέος υπερήρωας της Marvel έρχεται με διαθέσεις σαρκοβόρου και εκμεταλλεύεται τις όχι και τόσο μυστικές δυνάμεις του Lexus LC500 για να σώσει τον κόσμο.

Με ένα νέο video γιορτάζει η Lexus την παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της Marvel με κεντρικό ήρωα τον Μαύρο Πάνθηρα. Ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου της Ουακάντα, ενός φανταστικού κράτους της Βόρειας Αφρικής, έρχεται στο προσκήνιο όταν δολοφονείται ο πατέρας του.

Δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις αλλά χάρη στο μυστικό, μαγικό βότανο σε σχήμα καρδιάς που φυτρώνει μόνο στην Αφρική και το κατέχουν μόνο οι βασιλικές οικογένειες της Ουακάντα, οι δυνάμεις του αγγίζουν το όριο των ανθρωπίνων δυνάμεων. Κάνει δηλαδή, ότι και ο Κάπτεν Αμέρικα, αλλά είναι από την Αφρική, δεν έχει ασπίδα και φοράει μια υπερσύγχρονη στολή που είναι εμπνευσμένη από το ζώο σύμβολο της Ουακάντα, τον πάνθηρα.

Όλα αυτά (περίπου όλα) η Marvel μας τα έχει συστήσει στην πιο πρόσφατη εκδοχή του Κάπτεν Αμέρικα με τον διακριτικό τίτλο Civil War, όπου ο Μαύρος Πάνθηρας έκανε και την πρώτη του σύγχρονη εμφάνιση. Η Lexus έρχεται να προστεθεί τώρα, που ο Μαύρος Πάνθηρας ευτυχεί να έχει δική του ταινία και το διαφημιστικό concept πίσω τη συνεργασία, είναι πως δεν θα μπορούσε να ταιριάζει άλλο αυτοκίνητο στον ήρωα, παρά το Lexus LC500.

Οι λόγοι είναι ότι το Lexus LC500 προσφέρει επιθετική εμφάνιση, εντυπωσιακή τεχνολογία και συναρπαστικές επιδόσεις. Μάλιστα για τις ανάγκες της προώθησης και της ταινίας αλλά και του αυτοκινήτου έχει δημιουργηθεί και μια σειρά online comics, όπου στα σχέδια των ιστοριών αλλά και στα εξώφυλλα έχει ενσωματωθεί και το Lexus LC500.

Η ταινία όπως βλέπουμε και στο σχετικό video περιλαμβάνει και μια πολλά υποσχόμενη σκηνή καταδίωξης, όπου πρωταγωνιστεί το Lexus LC500, ενώ ήταν και αυτή στην οποία βασίστηκε και το διαφημιστικό σποτ της Lexus στο πρόσφατο αμερικανικό, Superbowl. Ο Μαύρος Πάνθηρας κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!