Η πρώτη φωτογραφία του νέου Ford Focus!

Gazzetta team
Η πρώτη φωτογραφία του νέου Ford Focus!
Το μικρομεσαίο μοντέλο της Ford είναι έτοιμο να αλλάξει γενιά και ο «κατασκοπευτικός» φακός το έπιασε χωρίς ίχνος καμουφλάζ στην Πορτογαλία.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφησής του, το νέο Ford Focus κυκλοφορούσε στην Πορτογαλία χωρίς καθόλου καμουφλάζ πάνω του και ένας... δεύτερος φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε, δείχνοντάς μας το σχέδιό του νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Όπως βλέπουμε η σχεδίαση έχει αλλάξει εντελώς και οδεύει σε πιο premium μονοπάτια, ακολουθείται δηλαδή η ίδια τακτική με το Fiesta. Οι διαστάσεις του αναμένουμε να είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από της υπάρχουσας γενιάς και θα υπάρχει ποικιλία εκδόσεων, oi ST-Line, Active και Vignale, όπως συνέβη και με το supermini της Ford.

Οι κινητήρες του θα απαρτίζονται από τον γνωστό τρικύλινδρο βενζίνης 1.0 EcoBoost σε ποικιλία ιπποδυνάμεων, τον και πάλι τρικύλινδρο βενζίνης των 1.5 λίτρων με περίπου 180 ίππους και τον 2.3 στην έκδοση ST με περίπου 280 άλογα, ενώ οι ντίζελ θα είναι ένας 1.5 EcoBlue και ένας αντίστοιχος δίλιτρος. Περισσότερα νέα και φωτογραφίες θα έχουμε φτάνοντας προς τον Απρίλιο, όπου είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί το νέο Ford Focus.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!