Ο αντίπαλος του Tesla είναι… φανταστικός!

Gazzetta team
Ο αντίπαλος του Tesla είναι… φανταστικός!
Ένα φορτηγό με το σήμα της Audi σχεδίασε ένας καλλιτέχνης και το έθεσε εξ αρχής απέναντι στην κορυφή των μελλοντικών φορτηγών, το Tesla Semi.

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπεις έναν νέο φορτηγό και να μένεις με ανοιχτό το στόμα! Ο Έλον Μασκ το κατάφερε με το Tesla Semi και τώρα έρχεται ένας φιλόδοξος σχεδιαστής που για να κάνει ακόμη πιο δημοφιλές το απολύτως φανταστικό όραμά του, του τοποθέτησε σήμα της Audi.

Το συγκεκριμένο φορτηγό είναι σίγουρο πως δεν είναι από αυτά που θα δούμε σύντομα στους δρόμους. Αυτή η κατηγορία οχημάτων είναι ούτως η άλλως ιδιαίτερη και δεν επιτρέπει πειραματισμούς, γιατί εκείνο που έχει προτεραιότητα είναι να υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις που θα αυξάνουν τα κέρδη εταιρειών ή επαγγελματιών.

Όταν όμως σχεδιάζεις για λογαριασμό σου και χωρίς να δίνεις λόγο σε κανέναν, όπως ο Τζέρεμι Ντόντ, τότε μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Να τοποθετήσεις οθόνες αντί για παρμπρίζ ή φωτιζόμενες ζάντες και καρότσες. Το ενδιαφέρον είναι πως μιλάμε για ένα εξωπραγματικό όχημα που είναι όμως όμορφο να το χαζεύεις και να σκέφτεσαι πως πιθανώς κάποτε τα φορτηγά να είναι κάπως έτσι και ίσως ηλεκτρικά και αυτόνομα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε οτιδήποτε λιγότερο από αυτά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!