Επίσημη κατασκοπεία από την Rolls Royce

Gazzetta team
Επίσημη κατασκοπεία από την Rolls Royce
Φωτογραφίες με τα αντικατασκοπευτικά αυτοκόλλητα δημοσίευσε η Rolls Royce για το αναμενόμενο SUV της που θα ονομάζεται τελικά Cullinan.

Το 1905 όταν ο Χένρι Ροις και ο Τσαρλς Ρολς σχεδίαζαν κάπου μεταξύ των δύο συνεργείων τους στο Μάντσεστερ, να φτιάξουν μια εταιρεία από κοινού, στην Νότιο Αφρική αδαμαντωρύχοι ανακάλυπταν το μεγαλύτερο διαμάντι που έχει βρεθεί ποτέ. Το όνομα που έδωσαν στο διαμάντι ήταν Cullinan και τώρα η Rolls Royce, που απέχει πάρα πολύ από το Μάντσεστερ αλλά όχι και τόσο από τις μεγαλεπήβολες ιδέες των Ρολς και Ρόις, φιλοδοξεί να φέρει ένα νέο διαμάντι στο προσκήνιο. Και μάλιστα θα είναι και μεγάλο, καθώς μιλάμε για το SUV της φίρμας που θα ονομάζεται Cullinan όπως επιβεβαιώθηκε.

Η Rolls Royce μάλιστα έδωσε και φωτογραφίες στη δημοσιότητα, αλλά όχι κάτι πολύ κατατοπιστικό, γιατί είναι κατά κάποιους είδους επίσημες κατακοσπευτικές φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο είναι με τα αυτοκόλλητα του καμουφλάαζ και από την εταιρεία ήθελαν περισσότερο να μας κάνουν να πιστέψουμε προφανώς πως το εξελίσσουν και το δοκιμάζουν σε διάφορες συνθήκες.

Η Rolls Royce Cullinan όπως και η Phantom που έχει ήδη παρουσιαστεί, βασίζονται στο νέο κατασκευαστικό πλαίσιο της εταιρείας που είναι αλουμινένιο και θα αποτελέσει επίσης το «πάτωμα» και για τα προσεχή μοντέλα της Rolls, όπως η Wraith, η Ghost και η Dawn.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!