Νυχτερινή καταδίωξη με 240χλμ. (vid)

Gazzetta team
Νυχτερινή καταδίωξη με 240χλμ. (vid)
Κινηματογραφικές σκηνές έζησαν οι Καναδοί αστυνομικοί προσπαθώντας να σταματήσουν μια Chevrolet Camaro που κινούταν μέχρι και με 237χλμ./ώρα.

Εντυπωσιακές εικόνες από την δεύτερη μεγαλύτερη σε απόσταση καταδίωξη που έχει καταγραφεί ποτέ στον Καναδά, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της χώρας. Ο οδηγός ενός Chevrolet Camaro ακολουθούσε μια γυναίκα οδηγό όταν εκείνη κάλεσε την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί καθοδήγησαν τη γυναίκα να κατευθυνθεί προς το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και μόλις ο οδηγός της Camaro αντιλήφθηκε ότι πήγαινε στο… στόμα του λύκου, άρχισε να επιταχύνει για να ξεφύγει.

Η κατάσταση εξελίχθηκε σε καταδίωξη στον αυτοκινητόδρομο με την Camaro να δείχνει, αν μη τι άλλο, τις δυνατότητές της, καθώς ο παράνομος οδηγός κινήθηκε για αρκετά μεγάλο διάστημα συνολικά ακόμη και με 237χλμ./ώρα. Τελικά με τις οδηγίες του ελικοπτέρου το οποίο χρησιμοποιούσε θερμική κάμερα, ώστε να μη χάσει από το οπτικό του πεδίο το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί προέταξαν τα ειδικά καρφιά για τα ελαστικά, ο οδηγός δεν τα απέφυγε και το αποτέλεσμα ήταν η καταδίωξη να συνεχιστεί στα δάση, χωρίς την Camaro.

Το video που ακολουθεί δείχνει μέσω της θερμικής κάμερας περίπου 7 λεπτά από την καταδίωξη με την ταχύτητα της Camaro να είναι εύκολα αντιληπτή και με τον χειριστή της κάμερας στο ελικόπτερο να δίνει ρεσιτάλ προσανατολισμού και γνώσεων των δρόμων, γεγονός που έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στις επίγειες δυνάμεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!