Συλλογή εκατομμυρίων «παρατημένη» σε πάρκινγκ

Gazzetta team
Συλλογή εκατομμυρίων «παρατημένη» σε πάρκινγκ
Μια απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων βρέθηκε στο Τενεσί των ΗΠΑ, σε ανοιχτό πάρκινγκ, προσβάσιμη από οποιονδήποτε.

Μια σημαντική, αλλά περίεργη «ανακάλυψη» έκανε ένας φωτογράφος στην Αμερική. Ένα ανοιχτό πάρκινγκ το οποίο φιλοξενεί δεκάδες αυτοκίνητα, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς καν να είναι προστατευμένα από τη σκόνη και την υγρασία. Ο φωτογράφος, εργάζεται κοντά στο πάρκινγκ και αναζητώντας θέμα, βρέθηκε ανάμεσα σε supercars και άλλα σπάνια αυτοκίνητα. Το περίεργο είναι πως τα αυτοκίνητα δεν είναι καν σκεπασμένα και στο πάρκινγκ, αν και αυτό παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, δεν περιορίζεται κάπως η πρόσβαση οποιουδήποτε.

Η μοναδική "προστασία" είναι πως βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός συγκροτήματος που εξυπηρετεί τα γύρω γραφεία και προφανώς είναι άγνωστο σχεδόν σε όλους. Η δημοσίευση έγινε στο Reddit αλλά ο φωτογράφος δεν αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία του πάρκινγκ. Παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ανάμεσα στα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα εκεί, υπάρχει ακόμη και ένα Ford Focus RS τελευταίας γενιάς, που σημαίνει ότι δεν είναι ακριβώς «παρατημένα».

Το πιθανότερο είναι να είναι κάποιου μεγάλου καταστήματος ακριβών αυτοκινήτων και να προετοιμάζονται όταν χρειάζεται, είτε για φωτογράφηση, είτε για κάποιον αγοραστή. Κάπως έτσι οι χρήστες του Reddit κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα αυτοκίνητα ανήκουν στην εταιρεία Hines Race Team, η οποία δραστηριοποιείται στο Μέμφις. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά αυτοκίνητα είναι μια Jaguar F-Type Project 7, μια Ferrari 599 GTO, πολλές Lamborghini και πολλά Mustang, αλλά και κλασσικά αυτοκίνητα, μικρότερης αξίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!