Η κληρονομιά της Fiat ζωντανεύει…

Gazzetta team
Η κληρονομιά της Fiat ζωντανεύει…
Στην έκθεση automotoracing στην Ιταλία ο όμιλος FCA, ζωντανεύει την κληρονομιά του με ισχυρή παρουσία ιστορικών αλλά και νέων αυτοκινήτων.

Στο κομμάτι της Automotoretro που διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση Automotoracing στο ιστορικό Λινγκότο στο Τορίνο, ο όμιλος FCA θα παρουσιάσει ένα μοναδικό περίπτερο, ώστε να δείξει στο ευρύ κοινό το τμήμα «Κληρονομιά της FCA». Είναι το τμήμα του ομίλου που είναι υπεύθυνο για την διατήρηση και την προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των Alfa Romeo, Fiat και Abarth.

Στην έκθεση που θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου μία από τις πιο σημαντικές ενότητες της εκδήλωσης, πρόκειται να είναι η παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί στις 12.30 μ.μ. την 1ης Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Λινγκότο, όπου ο Ρομπέρτο Γκολίτο θα παρουσιάσει καίριες καινοτομίες στις εργασίες της «Κληρονομιάς της FCA».

Το περίπτερο θα φιλοξενεί κλασσικά αλλά και δύο σύγχρονα μοντέλα και θα προβάλει τις τελικές και πιο εξεζητημένες εξελίξεις των μοντέλων που έχουν γράψει την ιστορία της Ιταλικής αυτοκίνησης: τις Alfa Romeo Spider, και Spidereuropa Pininfarina. Μαζί τους, ένα συναρπαστικό Fiat-Abarth 850 TC - πρόκειται σύντομα να υποστεί μία πλήρη αποκατάσταση - και δύο απολύτως νέα μοντέλα: το Fiat 124 Spider, ένας φόρος τιμής στο εικονικό αυτοκίνητο του παρελθόντος το οποίο παρέχει μία αυθεντική εμπειρία ενός roadster, εμποτισμένη με Ιταλικό συναίσθημα, τεχνολογία και στιλ, και ένα Abarth 695 Rivale: την ειδική σειρά που φέρνει μαζί την Abarth και την Riva, δύο Ιταλικές μάρκες με μία κοινή διάκριση στην προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το άλλο ενδιαφέρον είναι η εικόνα του περιπτέρου από μόνη της, καθώς είναι μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του πενήντα, αναφέροντας αντικείμενα και εξοπλισμό που όλα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις μηχανολογικές εργασίες.

Περισσότερα για το τμήμα «Κληρονομιά της FCA», αλλά και για την παρουσία του στην Automotoretro, μπορεί κανείς να βρει στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!