Επιστρέφει η ταινία «Taxi»! (vid)

Gazzetta team
Επιστρέφει η ταινία «Taxi»! (vid)
Η γαλλική παραγωγή του Λικ Μπεσόν, «Taxi» που περιλάμβανε 4 ταινίες από το 1998 μέχρι το 2007, επιστρέφει το 2018 με το «Taxi 5».

Ότι ήταν το Fast and Furious για κάποιους λίγο μεγαλύτερους ήταν οι ταινίες «Taxi» από το 1998 μέχρι και το 2007. Σε μια γαλλική παραγωγή που υπέγραφε ο Λικ Μπεσόν, το Peugeot 406 μεγαλούργησε με τη σκηνή που κυνηγά ένα αγωνιστικό Peugeot 306 Maxi σε κάποια γαλλική ειδική να έχει μείνει στην ιστορία του ίντερνετ.

Ο Μπεσόν υπέγραψε και τη συνέχεια της ταινίας, τουλάχιστον σεναριακά, όπου το Peugeot 406 είχε αντικατασταθεί με το 407. Κάπως έτσι με την τέταρτη συνέχεια έκλεισε και ο κύκλος της ταινίας το 2007. Φέτος Θα ξαναδούμε το Peugeot 407 σε ένα φιλμ που αν κρίνουμε από το trailer δεν δείχνει να έχει τα στοιχεία που ακολουθούν τη φήμη του, ούτε σε επίπεδο χιούμορ, ούτε σε επίπεδο πρωτότυπης δράσης.

Βέβαια είναι ένα trailer και μένει να δούμε και ολόκληρη την ταινία, την οποία ο Μπεσόν έχει αναλάβει ως παραγωγός. Πρωταγωνιστής είναι ο Φρανκ Γκασταμπάιντ καθώς ο Νασέρι που είχε το βασικό ρόλο στις τέσσερις προηγούμενες ταινίες δεν συνεχίζει και στην πέμπτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!