Το νεότερο SUV της BMW «ρίχνει» την οροφή του

Gazzetta team
Το νεότερο SUV της BMW «ρίχνει» την οροφή του
Έτσι θα ήταν η BMW X2 σε κάμπριο εκδοχή, που έφτιαξε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής και δημιούργησε έναν... εικονικό ανταγωνιστή του Range Rover Evoque.

Η κατηγορία των κάμπριο SUV είναι πολύ ιδιαίτερη και δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα να την εκπροσωπούν, για την ώρα. Σύμφωνα με αμφιβόλου πιστότητας φήμες, η BMW επεξεργαζόταν μια ανοικτή εκδοχή της ολοκαίνουργιας και νεανικής X2, ωστόσο ο X-Tomi Design πήγε ένα βήμα παρακάτω και σχεδίασε το αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ακόμη και μοντέλο παραγωγής, καθώς είναι απόλυτα αρμονικό και ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της X2, όμως οι πιθανότητες που έχει να βγει στην αγορά είναι μάλλον λίγες.

Τίποτα όμως δεν αποκλείεται, ειδικά όταν «απέναντι» υπάρχει το Range Rover Evoque που είναι μια πολύ trendy πρόταση στην κλάση και διατίθεται και ως κάμπριο, οπότε το καθιστά τη μόνη επιλογή για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο.

Μέχρι να δούμε την τελική απόφαση της BMW, περιμένουμε τη νέα X2 σε μια φθηνότερη, λιγότερο ισχυρή και εμπροσθιοκίνητη έκδοση, που θα τη βοηθήσει να πετύχει ακόμη λιγότερες πωλήσεις. Αργότερα θα προστεθεί και μια αρκετά πιο δυνατή που θα καθίσει στην κορυφή της γκάμας! Σε κάθε περίπτωση, η X2 προβλέπεται ότι θα είναι το next big thing της BMW και έχει όλα τα όπλα για να πετύχει εμπορικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!