Καλύτερα να οδηγείς, παρά να… φιλάς! (vid)

Gazzetta team
Καλύτερα να οδηγείς, παρά να… φιλάς! (vid)
Η Ford έκανε μια έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν πως η οδήγηση ενός σπορ αυτοκινήτου, είναι πιο συναρπαστική ακόμη και από ένα παθιασμένο φιλί.

Μόνο η βόλτα με ένα τρενάκι του λούνα παρκ αποδεικνύεται πιο συναρπαστική από ότι η οδήγηση ενός σπορ αυτοκινήτου, σύμφωνα με έρευνα της Ford. Η εταιρεία «μέτρησε» τον αντίκτυπο που έχουν διάφορες δραστηριότητες στον άνθρωπο και κατέληξε πως το να οδηγούμε μας κάνει ενθουσιώδεις, χαρούμενους και κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία.

Το αντικείμενο της έρευνας ήταν ένα Ford Mustang, που χρησιμοποιήθηκε για να προσφέρει στους συμμετέχοντες στην έρευνα έντονες συγκινήσεις, ωστόσο ένα Ford Focus ήταν αυτό που μετετράπη σε αυτοκίνητο ενδείξεων. Οι τεχνικοί της Ford τοποθέτησαν εκατοντάδες λαμπάκια και φωτιζόμενες ταινίες στο Focus προκειμένου να απεικονίζει στο εξωτερικό του, την ψυχική κατάσταση του οδηγού και το πόσο συνεπαρμένος είναι εκείνος κατά την οδήγηση.

Η μεγάλη απογοήτευση βεβαίως από την έρευνα είναι το παθιασμένο φιλί που, τουλάχιστον σε όσους το δοκίμασαν για τις ανάγκες της… επιστήμης, δεν αποδείχτηκε αρκετά συναρπαστικό. Κατά τα άλλα στα αποτελέσματα βλέπουμε πως τα ψώνια ακολουθούν την οδήγηση σε ενθουσιασμό, χωρίς να διευκρινίζεται αν μελετήθηκαν μόνο γυναίκες ή όχι και στις πιο πίσω θέσεις ισοβαθμούν το να παρακολουθεί κανείς έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και το Game of Thrones!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!