Η BMW του Ρούνεϊ πωλείται σε τιμή ευκαιρίας! (pics)

Gazzetta team
Η BMW του Ρούνεϊ πωλείται σε τιμή ευκαιρίας! (pics)
Μόλις 73.960€ θα σας στοιχίσει να αγοράσετε το υβριδικό supercar του Γουέιν Ρούνεϊ, που αποφάσισε να το αποχωριστεί.

Σε μια τιμή αρκετά χαμηλότερη από την αξία της ως καινούργια, πουλάει ο Γουέιν Ρούνεϊ τη BMW i8 του. Ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον ανάρτησε την αγγελία του στο autotrader, μια κορυφαία ιστοσελίδα αγοραπωλησιών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και όπως ο ίδιος γράφει, έχει καλύψει μόλις 12.875 χιλιόμετρα.

Ο Ρούνεϊ αγόρασε το supercar της BMW για περισσότερες από 125.000€ το 2015 και δεν έχει κάνει περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο κινείται από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από έναν τούρμπο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1.5 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, που συνδυαστικά αποδίδουν 360 ίππους.

Επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Τέλος, ο Γουέιν Ρούνεϊ ίσως αποχωρίζεται το αυτοκίνητό του γιατί πριν από λίγο καιρό «πιάστηκε» να οδηγεί μεθυσμένος και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για δύο χρόνια. Οπότε μετά από αυτό το διάστημα, ο ποδοσφαιριστής σίγουρα θα αντικαταστήσει τη BMW με κάτι άλλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!