Για καλό σκοπό πουλήθηκε η πρώτη Ford Mustang Bullitt

Gazzetta team
Για καλό σκοπό πουλήθηκε η πρώτη Ford Mustang Bullitt
Τριακόσιες χιλιάδες δολάρια κατάφερε να «πιάσει» το πρώτο αντίτυπο της Ford Mustang Bullitt, που δημοπρατήθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μια μεγάλη εκδήλωση δημοπρασιών έλαβε χώρα στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα και μεταξύ άλλων σπουδαίων αυτοκινήτων, πουλήθηκε και το πρώτο αντίτυπο της Ford Mustang Bullitt που παρουσιάστηκε πριν από μερικές μόνο ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Η τιμή που είχε οριστεί από πριν για το αυτοκίνητο, ήταν 300.000 δολάρια και κατάφερε να τα «πιάσει», βρίσκοντας αγοραστή χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι ότι όλο το ποσό μεταφέρθηκε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως και μεγάλο μέρος των χρημάτων που δίνονταν και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που είδαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Για την ακρίβεια, τα έσοδα διατέθηκαν στο ειδικό σχολείο που είχε φοιτήσει ο ίδιος ο Στιβ Μακουίν, ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας Bullitt. Θυμίζουμε ότι η Ford Mustang Bullitt βασίζεται στην έκδοση Mustang GT με τον V8 των 5.0 λίτρων κάτω από το καπό της, ωστόσο οι μηχανικοί της Ford προχώρησαν σε μια σειρά αλλαγών στο μοτέρ που ανέβασε τη συνολική ισχύ στους 480 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!