Ο Στέρλινγκ Μος αποσύρεται από τη δημόσια ζωή

Gazzetta team
Ο Στέρλινγκ Μος αποσύρεται από τη δημόσια ζωή
Με ανακοίνωση στην προσωπική ιστοσελίδα του ο Σερ Στέρλινγκ Μος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη δημόσια ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Στην οικογένειά του θα αφιερωθεί πλέον ο Σερ Στέρλινγκ Μος, ο οποίος σε ηλικία 88 ετών ανακοίνωσε πως πλέον δεν θα ενημερώνει την προσωπική του ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει δηλαδή πως ο Σερ Στέρλινγκ Μος μέχρι τώρα ενημέρωνε την προσωπική του ιστοσελίδα και προφανώς ορισμένοι ενημερώνονταν μέσω αυτής. Το πιθανότερο για την υγεία του βέβαια γιατί στα 88 του κανείς, όπως και να το κάνουμε έχει ήδη αποσυρθεί απο τη δημόσια ζωή.

Πάντως ο Μος που είναι ο καλύτερος πιλότος στην ιστορία της F1 που δεν έχει κατακτήσει ποτέ τίτλο, ήταν γενικώς αρκετά δραστήριος ακόμη και στην ένατη δεκαετία της ζωής του, με εμφανίσεις σε εκδηλώσεις αλλά και οδηγικές εμφανίσεις μερικές φορές. Παρόλα αυτά μια μόλυνση στο τέλος του 2016 τον ανάγκασε να δώσει μάχη για τη ζωή του και να χρειαστεί σχεδόν μισό χρόνο για πλήρη ανάρρωση.

Αυτό τον ταλαιπώρησε κατά πως φαίνεται και έτσι μέσω του γιου του, ο Βρετανός προέβη σε αυτήν την ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σερ Στέρλινγκ Μος επιδεικνύει χαρακτηριστικά ιδιαίτερου μαχητή σε αυτή τη ζωή, καθώς το 2010 είχε μια πτώση από ένα αναβατόριο που είχε στο σπίτι του με αποτέλεσμα να σπάσει τα πόδια του και να τραυματιστεί. Παρόλα αυτά το ίδιο καλοκαίρι οδηγούσε αυτοκίνητο και εμφανιζόταν στο Goodwood Festival of Speed.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!