Φέτος θα δούμε το νέο Volkswagen T-Cross

Gazzetta team
Φέτος θα δούμε το νέο Volkswagen T-Cross
Το μικρό SUV της Volkswagen θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2018 και πιθανότατα, στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβρη.

Μετά το μοντέρνο και νεανικό T-Roc, η Volkswagen ετοιμάζει ακόμη ένα αντίστοιχο SUV για την γκάμα της με ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις. Το πρωτότυπο μοντέλο το γνωρίσαμε ως T-Cross Breeze Concept και η έκδοση παραγωγής αναμένουμε να έχει παρουσιαστεί μέχρι και το τέλος του έτους.

Η έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, τον Οκτώβρη, είναι το μεγαλύτερο «φαβορί» για την παρουσίαση του κόμπακτ SUV. Αν και ακόμη δεν είναι γνωστό το όνομά του, πιστεύουμε ότι η Volkswagen θα διατηρήσει το T-Cross.

Θα μοιράζεται το πάτωμα MQB όπως και τα άλλα αυτοκίνητα αντίστοιχου μεγέθους που έχει η μάρκα και θα «παίζει» στην κατηγορία που βρίσκεται και το SEAT Arona, δηλαδή εκείνη των SUV της κατηγορίας B. Οι κινητήρες που θα το συνοδέψουν θα είναι αρκετοί και θα ξεκινούν από το 1.0 λίτρο σε ατμοσφαιρική εκδοχή με 75 ίππους αλλά και τούρμπο TSI με 95 και 115 άλογα. Κατά πάσα πιθανότητα, το νέο κόμπακτ SUV δεν θα διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης και εννοείται ότι η έκδοση παραγωγής δεν θα είναι κάμπριο, όπως το πρωτότυπο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!