Μισό αιώνα πρώτη η Ford στα επαγγελματικά της Αγγλίας

Gazzetta team
Μισό αιώνα πρώτη η Ford στα επαγγελματικά της Αγγλίας
Με αύξηση στις πωλήσεις των επαγγελματικών της οχημάτων έκλεισε το 2017 η Ford που διεύρυνε ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Όπως σε όλη την Ευρώπη έτσι και στη χώρα μας, το τέλος του 2017 βρήκε την Ford στην κορυφή των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων. Στην Ελλάδα η Ford είχε αύξηση πωλήσεων στα επαγγελματικά της οχήματα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το 2017 το μερίδιο της αγοράς της έφτασε το 18,9% ανάμεσα σε όλες τις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων. Αυτό σημαίνει πως πουλήθηκαν 1.250 ελαφρά φορτηγά, από τα οποία τα 515 ήταν Ford Ranger. Επίδοση που καθιστά το μοντέλο της εταιρείας το πιο εμπορικό της επαγγελματικό όχημα.

Τονίζοντας την αξιοπιστία και τις δυνατότητες των επαγγελματικών οχημάτων της Ford, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, Νίκος Νοταράς, παραδέχτηκε πως αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν την δουλειά των ανθρώπων της φίρμας ακόμη πιο εύκολη.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο δε, οι επιδόσεις είναι αντίστοιχες. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά της Ford στην κορυφή των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων με τις μονάδες που πουλήθηκαν να φτάνουν τις 352.200. 124.000 από αυτές πουλήθηκαν μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, αριθμός που είναι νέο ρεκόρ. Εκεί όμως και αν είναι εύκολα τα πράγματα… Το 2017 ήταν η 52η συνεχόμενη χρονιά πρωτιάς της Ford στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων. Σπουδαία επίδοση αν μη τι άλλο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!