Κόντρα Kia-Lamborghini με αποτέλεσμα έκπληξη… (vid)

Gazzetta team
Κόντρα Kia-Lamborghini με αποτέλεσμα έκπληξη… (vid)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε ποια συγκριτικά σημεία θα μπορούσε να κερδίσει ένα Kia μια Lamborghini; Μας τα δείχνει η ίδια η Kia!

Η διαφήμιση της Kia για το Forte που θα έρθει στην αγορά το 2019 θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι πολύ στοχευμένη προς το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία. Βέβαια για κάποιους είναι πιθανώς… γραφική, καθώς συγκρίνει το Forte με την Lamborghini Aventador, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια εμπνευσμένη διαφήμιση και αρκετά χιουμοριστική.

Το συγκριτικό αυτό φέρνει τα δύο αυτοκίνητα μέσα στην πίστα, ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Καθώς τα βασικά κομμάτια σύγκρισης αφορούν τις πρακτικές δυνατότητες του Kia Forte όπου το επερχόμενο sedan κερδίζει κατά κράτος την Aventador και πιθανότατα οποιοδήποτε άλλο supercar. Καθώς ο τριπλάσιος χώρος αποσκευών, οι… διπλάσιες διαθέσιμες πόρτες και ο εξοπλισμός ανέσεων είναι σημεία στα οποία κανένα γνωστό supercar δεν διεκδικεί δάφνες.

Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για την τιμή. Εξάλλου η διαφήμιση καταλήγει πως με περίπου 400.000 δολάρια λιγότερο από την Lamborghini μπορεί να αγοράσει κανείς το Kia Forte και μια βίλα στην Ιταλία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!