Η νέα Skoda Fabia έρχεται το Μάρτιο

Gazzetta team
Η νέα Skoda Fabia έρχεται το Μάρτιο
Στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης, η Skoda θα αποκαλύψει την ανανεωμένη γενιά της δημοφιλούς Fabia, με πολλά νέα στοιχεία από τη σημερινή.

Μετά το SEAT Ibiza και το Volkswagen Polo, το τρίτο supermini του ομίλου Volkswagen θα ανανεωθεί, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Skoda Fabia.

Το τσεχικό μοντέλο βρίσκεται στην αγορά χωρίς σημαντικές αλλαγές από το 2014 και για αυτό η φίρμα θα αποκαλύψει τη νέα της γενιά στην έκθεση της Γενεύης, που θα γίνει το Μάρτιο.

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σκίτσο από τη νέα Fabia που αποκαλύπτει ένα περισσότερο σύγχρονο και δυναμικό ντιζάιν από της σημερινής, φανερά επηρεασμένο από τα πιο πρόσφατα δημιουργήματά της.

Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μιλάμε περισσότερο για μια ανανέωση στο κομμάτι εμφάνισης και εξοπλισμού παρά για ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο.

Περιμένουμε λοιπόν να βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη σημερινή, κερδίζοντας όμως μερικούς νέους κινητήρες όπως τον βενζίνης TSI του ενός λίτρου, χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο.

Αργότερα, θα παρουσιαστεί και το νέο Audi A1 για να «κλείσει» εντελώς το κομμάτι των supermini στο Volkswagen Group, αν και το Audi ανήκει σε διαφορετική κατηγορία όντας ακριβότερο και περισσότερο premium.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!