Αντισυμβατικό και μοντέρνο το νέο σεντάν της Citroen

Gazzetta team
Αντισυμβατικό και μοντέρνο το νέο σεντάν της Citroen
Σύντομα, η γαλλική μάρκα θα μας παρουσιάσει ένα νέο κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της, ένα τετράθυρο με σύγχρονη εμφάνιση και κορυφαία τεχνολογία.

Έναν εκπρόσωπο σε κάθε μεγάλη και βασική κατηγορία θέλει η Citroen και για αυτό δεν θα αργήσει να μας παρουσιάσει ένα νέο τετράθυρο σεντάν, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια πρόταση στην εν λόγω κατηγορία. Το C5 έχει καταργηθεί εδώ και μερικά χρόνια και το C6 παράγεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, οπότε ένα νέο μοντέλο θα προσδώσει νέα δυναμική στη μάρκα και παράλληλα, κύρος, καθώς θα πρόκειται για το κορυφαίο αυτοκίνητό της.

Η επικεφαλής της Citroen, Λίντα Τζάκσον, είπε: «Θα υπάρξει ένα μεγάλο σεντάν, επειδή το να έχεις μια πλήρη γκάμα είναι βασικό στοιχείο ενός μεγάλου κατασκευαστή. Θα πρέπει να έχεις μικρά, μεσαία και μεγάλα αυτοκίνητα, όπως και SUV». Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε ότι θα επηρεάζεται σχεδιαστικά από το πρωτότυπο XCperience που είδαμε το 2016 στην έκθεση του Παρισιού. Στη συνέχεια, είπε:

«Όπως όλα τα πρωτότυπα αυτοκίνητα, δημιουργήθηκε για να δούμε τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει. Όμως εγώ, το αγάπησα. Θα επηρεάσει το αυτοκίνητο παραγωγής και κατάφερε α μας δώσει μια εικόνα πολυτελούς ναυαρχίδας χωρίς τα παραδοσιακά στοιχεία που ζητά κάποιος από τέτοιο αυτοκίνητο, όπως χρώμιο ή δέρμα στο εσωτερικό. Είχε στην αύρα του κάτι avante garde, που έδειχνε ότι θα τα καταφέρει μέχρι την παραγωγή. Θα μπορούσε να είναι και το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει και το νέο Advanced Comfort Suspension, μια ιδέα μας που επαναπροσδιορίζει την άνεση χωρίς εκπτώσεις στην ισορροπία και το κράτημα του αυτοκινήτου».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!