Με... άρμα βγήκε στο δρόμο ο Τζέιμι Φοξ (vid)

Gazzetta team
Με... άρμα βγήκε στο δρόμο ο Τζέιμι Φοξ (vid)
Με το απίστευτο Tank της Rezvani εντοπίστηκε να κυκλοφορεί ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ.

Ένα… πολιτικό άρμα μάχης έχει στη διάθεσή του ο Τσέιμι Φοξ. Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής εθεάθη στο Μαλιμπού με το νέο του απόκτημα, το Rezvani Tank. Ένα αυτοκίνητο πολύ ιδιαίτερων καταστάσεων και για πολύ ξεχωριστούς πελάτες.

Το Rezvani Tank είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας που ίδρυσε πριν μερικές δεκαετίες ο Φέρις Ρεζβάνι και η οποία έχει βγάλει μέχρι τώρα μερικά σπορ αυτοκίνητα με bespoke επιλογές εξοπλισμού και μάλλον αμφιλεγόμενο σχεδιασμό.

Το Rezvani Tank που απέκτησε πρόσφατα ο «Τζάνγκο» έχει αρχική τιμή τις 155.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 330.000 αν επιλέξει κανείς την έξτρα νυχτερινή όραση, την θωράκιση επιπέδου 7, και τον κινητήρα V8 των 6,4 λίτρων και των 500 ίππων.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που οι δημιουργοί του θέλησαν να είναι αποτελεσματικό σε όλα τα τερέν, έτσι διαθέτει προαιρετική τετρακίνηση, τεράστιους τροχούς και εμφάνιση που θυμίζει πραγματικό τανκ.

Θεόρατο σε διαστάσεις το Rezvani Tank είναι ένα αυτοκίνητο που δύσκολα βρίσκεις κάποιο λόγο να το προτιμήσεις γενικώς ακόμη και αν είσαι ηθοποιός στο Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!