Η Ford προαναγγέλλει το Mach 1 (vid)

Gazzetta team
Η Ford προαναγγέλλει το Mach 1 (vid)
Η Ford βάζει στο ίδιο γκαράζ το Mustang και το Expedition για να βγάλει το 2020 το Ford Mach 1, ένα ηλεκτρικό SUV

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες και με το video που θα δείτε παρακάτω να αφήνει υπόνοιες αλλά και ερωτήματα, η Ford δημοσίευσε το teaser για το μοντέλο με το όνομά Mach 1. Το Mach 1 αποτελεί ονομασία που συνδέεται με το παρελθόν της εταιρείας καθώς αποτελούσε τη δεκαετία του 70 συνοδευτικό του Ford Mustang και ήταν μια ειδική έκδοση του θρυλικού muscle car.

Τώρα η Ford εξετάζει την πιθανότητα να το επαναφέρει και από τη στιγμή που σκοπεύει να λανσάρει ένα SUV υψηλών επιδόσεων κινούμενο από ηλεκτρισμό, η σκέψη μας πάει απευθείας στο ότι αυτό θα ονομαστεί έτσι. Εξάλλου παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ford πως το όνομα είναι ακόμη στη διαδικασία της διερεύνησης και μέχρι το 2020 που θα κυκλοφορήσει το εν λόγω μοντέλο, πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Στο μεταξύ μαζί με το ηλεκτρικό SUV η Ford ανακοίνωσε πως θα προσφέρει υβριδικές εκδόσεις των F-150 και Expedition που αφορούν κυρίως την Αμερική φυσικά, αλλά και στο Mustang που πλέον αφορά πολύ μεγαλύτερο κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Σημαία δε της ηλεκτροκίνησης για την Ford φαίνεται καλύτερα από το γεγονός πως αναφέρθηκε ότι η εταιρεία μέχρι το 2022 θα διαθέτει 40 μοντέλα της με ηλεκτρισμό, εκ των οποίων τα 16 αμιγώς ηλεκτρικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!