Το Μάρτιο θα γνωρίσουμε τη νέα Toyota Supra

Gazzetta team
Το Μάρτιο θα γνωρίσουμε τη νέα Toyota Supra
Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει η Toyota τo νέο σπορ κουπέ μοντέλο της, που εξελίσσει παράλληλα με τη BMW.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αυτοκίνητα του 2017 ήταν ο διάδοχος της Toyota Supra, που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και βρίσκεται σε φάση εξέλιξης. Όπως φαίνεται η ώρα των αποκαλυπτηρίων δεν αργεί και η ιαπωνική μάρκα προετοιμάζεται για να παρουσιάσει το μοντέλο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο!

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το AutoExpress, δεν θα έχει τα σήματα της Toyota αλλά του σπορ τμήματός της, Gazoo Racing. Θα διαθέτει αρκετές παραλλαγές ισχύος με διαφορετικούς κινητήρες, αλλά και πολλές διαφοροποιήσεις στο κομμάτι της ανάρτησης ανάλογα με την έκδοση.

Οι πρώτες φήμες λένε ότι το βασικό μοντέλο θα ονομάζεται απλώς Supra και τα υπόλοιπα θα έχουν τα διακριτικά GR, GR Sport και Supra GRMN στην κορυφή. Τέλος, το αυτοκίνητο εξελίσσεται σε συνεργασία με τη BMW και ενώ η Z4, όπως θα λέγεται το γερμανικό μοντέλο, θα πωλείται αποκλειστικά σε κάμπριο, η Toyota θα διαθέτει το μοντέλο της μόνο σε κουπέ εκδοχή.

* Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!