Η «οικογένεια» Fiat 500... καθρεπτίζεται! (pics)

Gazzetta team
Η «οικογένεια» Fiat 500... καθρεπτίζεται! (pics)
Μια νέα έκδοση με την ονομασία Mirror θα προστεθεί στην γκάμα των Fiat 500 τονίζοντας ακόμη περισσότερο στοιχεία όπως το στυλ και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων.

Ήδη από τον Απρίλιο, το Fiat 500 έχει στην γκάμα του μια έκδοση που ονομάζεται Mirror και τώρα, τα μεγαλύτερα 500L και 500X θα ακολουθήσουν. Το πρώτο, θα έχει ένα ιδιαίτερο μπλε χρώμα με οροφή βαμμένη σε ανοικτή γκρι απόχρωση, μαζί με ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης και επίστρωση χρωμίου.

Το 500X από την άλλη, θα διατίθεται με ένα χρώμα που παραπέμπει σε τζιν παντελόνι, σατινέ τροχούς, εσωτερικό με επενδύσεις Jeans και αναβαθμισμένο εξοπλισμό όπως για παράδειγμα, φώτα Xenon.

Αμφότερα θα ξεχωρίζουν από τα διακριτικά "Mirror" που συνοδεύουν την έκδοση και θα έχουν στο στάνταρ πακέτο μια οθόνη αφής επτά ιντσών στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων UConnect.

Το τελευταίο θα είναι στην πιο πρόσφατη έκδοσή του και θα υποστηρίζει λειτουργίες όπως το Apple CarPlay, το Android Auto και διάφορες εφαρμογές συνδεσιμότητας της Mopar. Τέλος, το «απλό» 500 που ήδη διατίθεται ως Mirror, έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με την «κλειστή» εκδοχή του, όσο και με την κάμπριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!