Η νέα Mercedes A-Class μπήκε στην κατάψυξη (vid)

Gazzetta team
Η νέα Mercedes A-Class μπήκε στην κατάψυξη (vid)
Τα χειμερινά τεστ του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της Mercedes-Benz προβλέπουν... ακραίες θερμοκρασίες και πάρα πολύ χιόνι!

Η εξέλιξη ενός νέου μοντέλου γίνεται σε όλες τις συνθήκες και αυτό ισχύει και για τη νέα Mercedes-Benz A-Class. Το μικρομεσαίο αυτοκίνητο της φίρμας ετοιμάζεται πυρετωδώς και δοκιμάζεται ακόμη και σε... πολικές θερμοκρασίες!

Η Mercedes έχει δημιουργήσει ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για να διαπιστωθεί η ομαλή λειτουργία του μοντέλου στους περίπου -20 βαθμούς κελσίου, όμως οι δοκιμές δεν περιορίζονται εκεί και η μάρκα βγάζει το πρωτότυπο αυτοκίνητο και στον πραγματικό κόσμο, με χιόνι και πάγο, ώστε να είναι σίγουρη πως δεν θα απογοητεύσει κανένα αγοραστή της.

Περιμένουμε πως η νέα γενιά του μοντέλου θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα εφοδιάζεται με νέους κινητήρες. Ένας από αυτούς θα είναι βενζίνης των 1.3 λίτρων, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Renault και θα διατίθεται με 115, 140 και 160 ίππους. Επιπλέον, θα έρθει και μια Plug-In Hybrid υβριδική εκδοχή με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων και εκτός από την κορυφαία A45 AMG, που θα έχει περισσότερα από 400 άλογα, θα παρουσιαστεί και μια λιγότερο ισχυρή σπορ έκδοση με την ονομασία A35 AMG.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!