Οι 10 πιο «γκουγκλαρισμένες» μάρκες αυτοκινήτου για το 2017 (pics)

Gazzetta team
Οι 10 πιο «γκουγκλαρισμένες» μάρκες αυτοκινήτου για το 2017 (pics)
Οι αναζητήσεις αυτοκινήτων στο Google κάθε χρόνο εξαρτώνται σημαντικά από τα νέα μοντέλα που διαθέτει κάθε εταιρεία, φέτος είχαμε αρκετά από αυτά, ποιο όμως ήταν το πιο ενδιαφέρον;

Η Google ανακοίνωσε τις λίστες με τις κορυφαίες αναζητήσεις που δέχτηκε για το 2017. Στην Ελλάδα ενδιαφερθήκαμε πολύ για το… Survivor, αλλά αυτό το περιμένατε. Εκείνο που δεν περιμέναμε όσοι ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα είναι πως η Ford θα κατάφερνε να επιστρέψει στην κορυφή των αναζητήσεων έπειτα από τρία χρόνια. Τα κατάφερε χάρη στο Focus και το drift mode πιθανώς αλλά κυρίως χάρη στο νέο GT και το F150 που κάνει την αμερικανική αγορά να σπαρταρά σε κάθε του εμφάνιση.

Για να δούμε όμως τα αποτελέσματα για φέτος.


Νο 10 – Dodge
Η παρουσία του Challenger SRT στη γκάμα της Dodge έφερε την εταιρεία μέσα την κορυφαία δεκάδα των αναζητήσεων στην Αμερική, κάτι που είχε χρόνια να συμβεί. Όπως εξάλλου και ένα Dodge με καταιγιστική επιτάχυνση.

Νο 9 – Hyundai
Οι σταθερές αξίες που προσφέρει η Hyundai σε επίπεδο εγγυήσεων σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή καθιστούν την εταιρεία μια από τις πιο δημοφιλείς. Ιδίως σε μια αγορά που κυκλοφορούν και τα Genesis, τα premium μοντέλα της.

Νο 8 – Tesla
Τι να πει κανείς για την Tesla. Η όγδοη θέση βεβαία δεν συνδυάζεται με το λαϊκό έρισμα που έχει ο ιδρυτής της αλλά σίγουρα ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά της με το Tesla Roadster και με το φορτηγό της, την ανέβασαν πάρα πολύ σε ενδιαφέρον.

Νο 7 – Acura
Η πρώτη από τις δύο αμιγώς αμερικανικές αναζητήσεις είναι η Acura. Το NSX τη διατηρεί ανάμεσα σε αυτές που αναζητούν οι φίλοι του αυτοκινήτου ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο, μοντέλα όπως το πολυτελές σεντάν TLX, την ανεβάζουν ψηλότερα.

Νο 6 – Buick
Η General Motors φαίνεται πως έμαθε από την επιτυχία των Chevrolet και Opel παγκοσμίως και πλέον φροντίζει να προφέρει ανάλογη αξιοπιστία και εξυπηρέτηση και στην Buick επί αμερικανικού εδάφους. Αυτό την έφερε ταχύτατα αναδυόμενη στις αναζητήσεις των πελατών.

Νο 5 – Honda
Το νέο Honda Civic αποτέλεσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα σε ολόκληρο τον πλανήτη και για αυτό φέρνει και την Honda αρκετά ψηλά στη λίστα της Google.

Νο 4 – Toyota
Τα αποτελέσματα της Ασίας δεν επισυνάπτονται από την Google εδώ και μερικά χρόνια μιας και η Κίνα έχει δική της ξεχωριστή μηχανή αναζήτησης και προφανώς για αυτό η Toyota είναι μόλις 4η. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον των Αμερικανών και των Ευρωπαίων δείχνει και το ενδιαφέρον για το μέλλον με το οποίο η φίρμα συνδυάζει το όνομά της εδώ και καιρό.

Νο 3 – Κia
Η Kia βελτίωσε σημαντικά την εικόνα της παγκοσμίως, όχι μόνο με τα αυτοκίνητά της αλλά και με τα πρωτότυπα που παρουσιάζει, τα οποία την καθιστούν ανάμεσα στις κορυφαίες στους τομείς έρευνας και εξέλιξης.

Νο 2 – Lexus
Η Lexus είναι πιο… σικ από την Toyota για κάποιες αγορές και αυτό το πιστοποιεί η Google. Τα supersport μοντέλα της, η επαφή της με την τεχνολογία και ο σαγηνευτικός ήχος των αυτοκινήτων της την φέρνουν ψηλά στο ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Νο 1 – Ford
Η στροφή της Ford από μια παραδοσιακή φίρμα, σε μια πιο νεανική εικόνα, με στοιχεία εκμοντερνισμού, trendy επιλογές για τους υποψήφιους ιδιοκτήτες και μια συνολικά νέα πολιτική, επαναφέρουν την Ford στην κορυφή των αναζητήσεων, όπου είχε βρεθεί πριν τρία χρόνια για τελευταία φορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!