Ο Χάμιλτον «άδειασε» τον λογαριασμό του στο Instagram! (pic)

Gazzetta team
Ο Χάμιλτον «άδειασε» τον λογαριασμό του στο Instagram! (pic)
Χωρίς φωτογραφίες και βίντεο έμεινε πλέον ο λογαριασμός του Λιούις Χάμιλτον στο Instagram, αν και ο Βρετανός έχει πάνω από 5,7 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ακόλουθους του Λιούις Χάμιλτον, που μπήκαν στον λογαριασμό του στο Instagram το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, καθώς τον βρήκαν άδειο από φωτογραφίες, βίντεο και άλλα σχόλια. Η έκπληξη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν σκεφτούμε ότι ο Βρετανός τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 διαθέτει 5,7 εκατομμύρια ακόλουθους και είναι εξαιρετικά δραστήριος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αμέσως κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια, όπως για παράδειγμα ότι ο Χάμιλτον άδειασε τον λογαριασμό εξαιτίας των πολυάριθμων αρνητικών σχολίων που λάμβανε τις τελευταίες ημέρες, όταν είχε ειρωνευθεί τον μικρό ανιψιό του, επειδή ντύθηκε τα Χριστούγεννα…πριγκίπισσα. Ακόμη πιο τραβηγμένο είναι το σενάριο, ότι ο Βρετανός προχώρησε σε αυτή την κίνηση, επειδή σκέπτεται να μιμηθεί τον Ρόσμπεργκ και να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τη Formula 1.

Ωστόσο ο πιθανότερος λόγος έχει να κάνει με την αλλαγή του χρόνου. Ο Χάμιλτον ξεκίνησε ήδη αμέσως μετά τα Χριστούγεννα τις προετοιμασίες του για τη νέα σεζόν της Formula 1 και άρχισε πάλι εντατικές προπονήσεις για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Ετσι θέλει να μπει «καθαρός» στο Νέο Ετος και ίσως σκέφτηκε να αδειάσει συμβολικά και τον λογαριασμό του στο Instagram από παλαιότερα υλικά.

Όταν τον επανενεργοποιήσει, θα αναφέρει πιθανότατα και την αιτία αυτής της κίνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!