800 ίπποι και τεχνολογία αιχμής για το νέο σεντάν της Mercedes

Gazzetta team
800 ίπποι και τεχνολογία αιχμής για το νέο σεντάν της Mercedes
Με πολυτέλεια, ισχύ και τεχνολογία σε υπερθετικό βαθμό, το νέο σεντάν που θα παρουσιάσει η Mercedes αναμένεται να... προβληματίσει στην ανταγωνιστική κατηγορία!

Μπορεί ακόμη να μην έχει καν όνομα, ωστόσο το σεντάν που θα αποκαλύψει η Mercedes-AMG έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Ακόμη και από το αυτοκίνητο δοκιμών, που φοράει «βαρύ» καμουφλάζ, μπορείς εύκολα να διακρίνεις ότι έχει δυναμικό σχήμα και σπορ σχεδιασμό που θα υποστηρίζεται ανάλογα και από τον κινητήρα. Το σύνολο που θα χρησιμοποιηθεί, θα είναι μάλλον τεχνολογίας Plug-In Hybrid (επαναφορτιζόμενο υβριδικό) και θα αποδίδει... περισσότερους από 800 ίππους!

Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να μαντέψουμε ότι θα έχει κορυφαίες επιδόσεις, που θα το τοποθετήσουν ακριβώς απέναντι στην Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Το νέο τετράθυρο μοντέλο θα τοποθετηθεί πάνω και από τις κορυφαίες εκδόσεις της E-Class. Δεν είναι απίθανο να αποκαλυφθεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, όπου θα μάθουμε περισσότερα για το μηχανικό σύνολο, την τεχνολογία που θα το συνοδεύει και φυσικά, θα έχουμε στη διάθεσή μας και φωτογραφίες του. Αρχικά, θα λανσαριστεί με έναν λιγότερο ισχυρό κινητήρα, που συναντάμε και κάτω από το καπό της E63 με 612 ίππους.

* Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!