Παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας

Gazzetta team
Παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας
Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα έχουν παράταση πέντε ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Μέχρι και την Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου του 2018 θα έχουν προθεσμία οι ιδιοκτήτες οχημάτων, ώστε να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας τους.

Η παράταση ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Οικονομικών και βέβαια, όσοι θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους ώστε να μη τα πληρώσουν, μπορούν να το κάνουν μέχρι και την ίδια ημέρα.

Θυμίζουμε, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει για φέτος και το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες, θα είναι ίσο με εκείνο που εκταμίευσαν πέρυσι. Για την διευκόλυνση των φορολογουμένων, προβλέπεται ρύθμιση 24 δόσεων με τους προβλεπόμενους τόκους.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών, έχουν τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος 12 άτοκων δόσεων. Τέλος, να σημειώσουμε ότι όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους, θα επιβαρυνθούν με ισόποσο πρόστιμο. Αν δηλαδή πληρώνετε 255€ τέλη, θα εκταμιεύσετε συνολικά 510€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!