Έτσι θα είναι το ανανεωμένο VW Passat!

Gazzetta team
Έτσι θα είναι το ανανεωμένο VW Passat!
Στα σχεδιαστικά πρότυπα του Arteon θα κινηθεί η ανανέωση του Passat με την Voklswagen να θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη φόρμα του 4θυρου coupe.

Όπως η ζωή, έτσι και η ζωή των αυτοκινήτων κάνει κύκλους. Το VW Pasat CC ήταν αυτό που πριν αρκετά χρόνια, έβαλε την πρώτη σπίθα για τη σχεδιαστική φόρμα του VW Arteon και τώρα οι μοντέρνες γραμμές του τετραθέσιου sedan coupe επιστρέφουν στο Passat, όπως φαίνεται. Σύμφωνα με το Auto Bild τουλάχιστον η επόμενη ανανέωση του Passat θα το εναρμονίσει με τα νέα σχεδιαστικά δεδομένα της φίρμας που είδαμε πρόσφατα και στο νέο Touareg.

Κύριο χαρακτηριστικό σε όλα τα νέα VW θα είναι η γρίλια στο εμπρός μέρος και ο συνδυασμός της με τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Σίγουρα το ανανεωμένο Passat δεν θα είναι τόσο σπορτίφ όσο το Arteon ωστόσο θα κερδίσει κάποια χρόνια ζωής και θα τονώσει το μοντέλο σε μια κατηγορία την οποία οι εταιρείας βλέπουν να συρρικνώνεται σημαντικά.

Σύμφωνα με το Auto Bild το ανανεωμένο VW Passat θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2018 και θα αρχίσει την πορεία του έπειτα από λίγους μήνες, το φθινόπωρο. Εκτός από την εμφάνιση ωστόσο το Passat θα υποστεί και τεχνολογική ανανέωση, καθώς σύμφωνα με το άρθρο θα διαθέτει σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης και άλλα τεχνολογικά βοηθήματα για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!