Το Tesla Roadster είναι στο διάστημα (vids & pics)

Gazzetta team
Το Tesla Roadster είναι στο διάστημα (vids & pics)
Αν πιστέψουμε τον Έλον Μασκ τότε το Tesla Roadster του, είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έχει μπει σε τροχιά γύρω από τον Άρη.

Μεχρι χθες ο Έλον Μασκ ήταν ο μοναδικός άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που είχε στην καοτχή του το Tesla Roadster. Σήμερα αν πιστέψουμε τα διάφορα τουίτς του Αμερικανού και τα post του στο Ίνσταγκραμ, το Tesla Roadster του είναι σε μια ελλειπτική τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη με διάρκεια... 1 δισεκατομμύριο χρόνια.

Για να είμαστε ακριβείς βεβαίως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Έλον Μασκ απόλαυσε τα ξημερώματα του Σαββάτου μια επιτυχημένη απογείωση του πυραύλου Falcon 9 ο οποίος σκόρπισε στο διάστημα 10 δορυφόρους του προγράμματος Iridium. Οι κάτοικοι της Καλιφόρνια τρομοκρατήθηκαν από το υπερθέαμα του πυραύλου να σκίζει τον νυχτερινό ουρανό της Γης, δημιουργώντας εντυπωσιακά video και εικόνες.

Τώρα αν το Tesla Roadster είναι μέσα στον πύραυλο κανείς στην πραγματικότητα δεν είναι σίγουρος. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που ο Αμερικανός εκατομμυριούχος συνηθίζει να κάνει φάρσες μέσω Τουίτερ με τελευταία και πιο χαρακτηριστική το ποστάρισμα ενός τηλεφωνικού αριθμού που υποτίθεται ήταν ο προσωπικός του.

Μέσω των social media πάντως (Τουίτερ και Ινσταγκραμ) ο Μασκ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Tesla Roadster μέσα στον Falcon 9 και θεωρητικά είναι αληθινές καθώς το μήνυμα που τις συνόδευε ήταν πως “Συνήθως τοποθετούμε πλάκες τσιμέντου για να προσομοιώσουμε το βάρος κατά το διαστημικό ταξίδι, αλλά αυτό είναι βαρετό”.

Πιθανώς κάποια στιγμή το ταξίδι του ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα επιβεβαιωθεί ή όχι, πάντως να γυρίσει αποκλείεται...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!