Το ιδανικό αυτοκίνητο των Άγγλων είναι χάλια!

Gazzetta team
Το ιδανικό αυτοκίνητο των Άγγλων είναι χάλια!
Στην Αγγλία ζήτησαν από 2.300 οδηγούς να “φτιάξουν” το ιδανικό αυτοκίνητο διαλέγοντας αυτά που θεωρούν καλύτερα σημεία από υπάρχοντα αυτοκίνητα.

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που έκανε το webuyanycar.com στην Αγγλία ανέδειξε το ιδανικό αυτοκίνητο για 2.300 Άγγλους οδηγούς. Το αποτέλεσμα δικαιώνει φυσικά τους επαγγελματίες σχεδιαστές των εταιρειών, γιατί δημιουργεί ένα άσχημο αυτοκίνητο.

Με βάση τα αποτελέσματα οι συμμετέχοντες διάλεξαν το “σώμα” της Lamborbhini Urus, τη μάσκα της Alfa Romeo, τις πόρτες του Audi R8, τα φώτα της BMW Σειράς 6, σήμα της Bentley, τις ζάντες του Honda Civic Type-R και την αεροτομή της Lamborghini Gallardo.

Επιπλέον θέλησαν να είναι χρώματος μπλέ μεταλλικού με διχρωμία χάρη στη μαύρη οροφή. Παράλληλα υπήρχαν και ερωτήσεις με κάπως πιο χρήσιμη χροιά, όπως το πόσα χρήματα θα διέθεταν (και αν διέθεταν καν) οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητά τους προϊόντα του προαιρετικού εξοπλισμού. Εκεί προέκυψε πως θα σπαταλούσαν ακόμη και 1.500 λίρες παραπάνω, προκειμένου να έχουν κάποιο από τα έξτρα αξεσουάρ στον εξοπλισμό με δημοφιλέστερο τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Σχολιάζοντας την έρευνα ένας επικεφαλής της εταιρείας τόνισε πως “Περιμέναμε τα σπορ αυτοκίνητα και τα κάμπριο να κυριαρχήσουν στις επιλογές των οδηγών, έτσι ήταν έκπληξη για εμάς που τα πιο συμβατικά σχήματα και τα μεγάλα αυτοκίνητα ήταν πρώτα στις επιλογές των ερωτηθέντων”.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!