Η Ford «γκαζώνει» την παραγωγή του Fiesta!

Gazzetta team
Η Ford «γκαζώνει» την παραγωγή του Fiesta!
Η μεγάλη ζήτηση για το νέο supermini της Ford ωθεί την εταιρεία να αυξήσει τους ρυθμούς παραγωγής του εργοστασίου στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου και κατασκευάζεται.

Το Ford Fiesta είναι ένα από τα καλύτερα supermini στην αγορά σήμερα και για αυτό προσελκύει πολλούς υποψήφιους αγοραστές στις εκθέσεις της Ford, ώστε να παραγγείλουν ένα. Ωστόσο η ζήτηση είναι τέτοια που ανάγκασε τη Μπλε Οβάλ εταιρεία να «γκαζώσει» την παραγωγή του αυτοκινήτου στην Κολωνία της Γερμανίας, για να καλυφθούν οι απαιτήσεις!

Ενδεικτικά, η μονάδα παραγωγής έχει τη δυνατότητα κατασκευής 1.500 αυτοκινήτων ανά ημέρα και η φίρμα θα «στριμώξει» άλλα 100 μέσα στο ίδιο εικοσιτετράωρο, που σημαίνει περίπου 3.000 οχήματα περισσότερα το μήνα.

Το Ford Fiesta εκτός από τον τίτλο του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2018, είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον φετινό Νοέμβριο (6.434 μονάδες) και το μικρό αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά της Γερμανίας για το ίδιο διάστημα με 4.660 μονάδες! Εφοδιάζεται με τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου και προσφέρει πέντε αστέρια ασφάλειας, σύμφωνα με τις δοκιμές του Euro NCAP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!