To Nissan Leaf «τα σπάει» στην Ευρώπη

Gazzetta team
To Nissan Leaf «τα σπάει» στην Ευρώπη
Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο ηλεκτρικό της Nissan και μέχρι στιγμής, υπάρχουν περισσότερες από 10.000 παραγγελίες!

Εδώ και δύο μήνες, η Nissan δέχεται παραγγελίες για τη νέα γενιά του Leaf και στην Ευρώπη μόνο, 10.000 υποψήφιοι ιδιοκτήτες περιμένουν το νέο τους αυτοκίνητο!

Το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού εξέπληξε και την ίδια τη μάρκα και σίγουρα μιλάμε για ένα από τα περισσότερο επιτυχημένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2018.

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο της Nissan εφοδιάζεται με ένα νέο σετ μπαταριών συνολικής χωρητικότητας 40 kWh, που προσφέρουν αυτονομία της τάξεως των 378 χιλιομέτρων, σε ιδανικές συνθήκες.

Ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 150 ίππων και πολλές νέες τεχνολογίες εφαρμόζονται στο νέο Leaf, όπως για παράδειγμα το αναβαθμισμένο σύστημα ημιαυτόνομης κίνησης ProPilot και το επαναστατικό e-Pedal, που στην ουσία καταργεί το πεντάλ του φρένου και χρησιμοποιείται μόνον σε περιστάσεις έκτακτης ανάγκης για φρενάρισμα πανικού. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, ο οδηγός χρησιμοποιεί το γκάζι τόσο για την επιτάχυνση, όσο και για την επιβράδυνση του οχήματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!