Καμουφλαρισμένη και χιονισμένη η μικρή υβριδική Mercedes

Gazzetta team
Καμουφλαρισμένη και χιονισμένη η μικρή υβριδική Mercedes
“Κρυμμένη” στα χιόνια, βρήκαν οι φωτογράφοι, την υβριδική Mercedes A Class η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στη φετινή Γενεύη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προάλλες η νέα μικρή Mercedes θα ονομάζεται Α35 και θα είναι πλέον το entry level μοντέλο της φίρμας. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στα… στέκια δοκιμών, όπου εκτός από τα στελέχη των εταιρειών συχνάζουν και περίεργοι τύπου με φωτογραφικές μηχανές και κάμερες.

Αυτή είναι η υβριδική έκδοση της Mercedes-Benz A Class και αυτό φαίνεται από τα σήματα υψηλής τάσης και κινδύνου που υπάρχουν σε διάφορα σημεία αλλά και από το βαρύ καμουφλάζ που δεν θα ταίριαζε στην Α35, δεδομένου πως σε λίγους μήνες θα την δούμε στην έκθεση της Γενεύης.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο μοντέλο που εκτός από καμουφλαρισμένο είναι και χιονισμένο αποτελεί την πολυαναμενόμενη έκδοση Plug in υβριδικής της μικρής Mercedes και αυτό το καθιστά σημαντικό.

Σύμφωνα τέλος με τις φήμες περί της υβριδικής έκδοσης αυτές θέλουν μια αυτονομία περίπου 50 χλμ. σε πλήρη ηλεκτροκίνηση και κινητήρα 1.3 λίτρων. Αυτόν δηλαδή που παρουσίασε πρόσφατα η Renault έπειτα τη συνεργασία της με την Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!