Οι δοκιμές για το νέο Toyota Auris ξεκίνησαν (pics)

Gazzetta team
Οι δοκιμές για το νέο Toyota Auris ξεκίνησαν (pics)
Το μικρομεσαίο μοντέλο της Toyota βρίσκεται αρκετά χρόνια πλέον στην αγορά και η μάρκα ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του!

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στα μικρομεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα είναι το Toyota Auris, όμως πια δείχνει την ηλικία του και βρίσκεται αρκετά χρόνια στην αγορά με τη σημερινή του μορφή. Για αυτό η ιαπωνική μάρκα ετοιμάζει τη νέα του γενιά, που θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2018 και θα ξεκινήσει να διατίθεται από το 2019!

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA) που γνωρίζουμε από το νέο Prius και το C-HR. Θα είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα της κλάσης του χάρη στις έξυπνες λύσεις που θα υιοθετηθούν σε ο,τι αφορά την εκμετάλλευση των χώρων και θα έχει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση από το σημερινό, που θα εναρμονιστεί καλύτερα με την πιο σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Toyota.

Οι κινητήρες του ωστόσο δεν αναμένεται να αλλάξουν κατά πολύ. Θα δούμε τον 1.2 τούρμπο στην βάση της γκάμας, μαζί με το γνωστό υβριδικό σύνολο των 1.8 λίτρων και των 136 ίππων που υπάρχει και σήμερα μαζί με το Auris, όμως δεν αποκλείεται να δούμε νέα σύνολα τριών κυλίνδρων και 1.5 λίτρων, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες. Περισσότερα για αυτό το κομμάτι θα μαθαίνουμε όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία παρουσίασης του νέου Toyota και όταν αποκαλυφθεί επίσημα, θα μπορούμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα.

*Φωτογραφίες: Autoevolution

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!