Αποκάλυψη για το νέο VW Touareg

Gazzetta team
Αποκάλυψη για το νέο VW Touareg
Χωρίς καμουφλάζ και χωρίς κρυφά σημεία αποκαλύφθηκε του νέο VW Touareg δείχνοντας το μεγαλύτερο μέγεθός του και την φρεσκαρισμένη αισθητική του.

Αν και οι εικόνες είναι κατασκοπευτικές, το γεγονός ότι τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισής του νέου VW Touareg αφήνουν το αυτοκίνητο… ολόγυμνο μπροστά στα μάτια μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα.

Αυτή αποκαλύπτει τις ομοιότητες με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πέρσι, το T-Prime GTE, πράγμα που είναι καλό μιας και ο λεπτός και προσεγμένος σχεδιασμός του αμαξώματος περνά και στο μοντέλο παραγωγής. Το νέο VW Touareg αναμένεται μέσα στο 2018 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo, την οποία θα μοιράζεται με το Audi Q7. Όπως και στο πρωτότυπο στο οποίο αναφερθήκαμε, οι διαστάσεις θα είναι μεγαλύτερες ωστόσο η χρήση της νέας πλατφόρμας θα επιτρέψει στους τεχνικούς του ομίλου να διατηρήσουν χαμηλά το βάρος.

Η εμφάνιση είναι αν μη τι άλλο πληθωρική και εντυπωσιακή τα σύγχρονα φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος “αγκαλιάζουν” τις γρίλιες που ακολουθούν τη σχεδιαστική λογική των μοντέλων της εταιρείας, ιδίως των μεγάλων σε όγκο. Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση στην αισθητική φαίνεται να είναι στο πίσω μέρος με την μικρότερη γυάλινη επιφάνεια της πίσω πόρτας και τα γράμματα στο στυλ των Porsche να τονίζουν έναν πιο premium χαρακτήρα.

Όσο για τους κινητήρες και εν αναμονή των επίσημων αποκαλύψεων, το VW Touareg πιθανότατα θα κινείται μεταξύ άλλων και από τον νέο κινητήρα πετρελαίου με απόδοση 300 ίππων καθώς και από έναν 6κύλινδρο σε διάταξη V, βενζίνης που όπως μάθατε νωρίτερα αναμένεται να δώσει στο VW Arteon πολύ ζωντάνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!