Αγώνας καρτ κρίθηκε στις... μπουνιές! (vid)

Gazzetta team
Αγώνας καρτ κρίθηκε στις... μπουνιές! (vid)
Ο Φελίπε Μάσα είναι... πρωταγωνιστής σε έναν καβγά με τον οποίο ολοκληρώθηκε ένας αγώναας καρτ στη Βραζιλία.

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο Φελίπε Μάσα για έναν ένθερμο οδηγό της ομάδας καρτ που έχει στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα καρτ. Ο Βραζιλιάνος οδηγός προηγούταν στον αγώνα 500 μιλίων με καρτ όταν πίσω του έγινε ένας πραγματικός χαμός ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του.

Ο Τούκα Ρότσα που ήταν στη δεύτερη θέση βρέθηκε πίσω από τον Ροντρίγκο Ντάντας ο οποίος ήταν μεν ένα γύρο πίσω του, αλλά όντας μέλος της ομάδας του Μάσα θέωρησε πως ήταν σωστό να κλείνει τον αντίπαλό του. Εκείνος εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να τον σπρώξει εκτός πίστας, στα προστατευτικά ελαστικά και αμέσως να αρχίσει μια άλλου είδους αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο. Με γροθιές στα κράνη και στα στήθη τους.

Εκεί “επικράτησε”, όπως φαίνεται και στο video ο Ντάντας μιας και έριξε γρήγορα κάτω τον αντίπαλό του. Του κατάφερε και μερικές μπουνιές όπου έβρισκε εύκαιρο αφού το κράνος τον προστάτευε και τελικά τους χώρισαν οι μηχανικοί και μερικοί θεατές.

Ο Φελίπε Μάσα μετά το τέλος του αγώνα, από τον οποίο αποβλήθηκαν και οι δύο θερμόαιμοι οδηγοί, δήλωσε πως λυπάται που ενεπλάκη η ομάδα του σε ένα τέτοιο περιστατικό. Δεν ήταν δική του απόφαση όπως διευκρίνισε, αλλά απολογείται γι λογαριασμό του συναθλητή του σε όλους καθώς δεν έχει δει πότε ξανά στην καριέρα του κάτι αντίστοιχο. “Ο ανταγωνισμός είναι στην πίστα, όχι όμως με αυτόν τον τρόπο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Οφείλουμε πάντως να συμπληρώσουμε και εμείς με τη σειρά μας πως ο Φελίπε Μάσα συνολικά στην καριέρα του δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα ανάλογης συμπεριφοράς και γενικώς θεωρείται ένας από τους "κυρίους" του αθλήματος εδώ και πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!