Η Land Rover «φοβάται» τους Κινέζους!

Gazzetta team
Η Land Rover «φοβάται» τους Κινέζους!
Το νέο Defender δεν θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο αλλά απευθείας στο τελικό του στάδιο, ώστε να μην υπάρξουν κινέζικες απομιμήσεις πριν τη διάθεσή του στην αγορά!

Πέρυσι, η Land Rover ανακοίνωσε τη διακοπή κυκλοφορίας του ορίτζιναλ Defender, που βρισκόταν στην παραγωγή για μπόλικες δεκαετίες. Το νέο μοντέλο είναι... στο δρόμο και εξελίσσεται για να παρουσιαστεί, όμως δεν θα το δούμε ως πρωτότυπο, όπως συνηθίζεται από τις εταιρείες, αλλά κατευθείαν στη μορφή παραγωγής του.

Η μάρκα επέλεξε αυτό το δρόμο για να μην την... προλάβουν οι Κινέζοι και παρουσιάσουν πρώτοι ένα μοντέλο τους που θα μοιάζει πολύ στο νέο Defender, πριν από την έναρξη παραγωγής του τελευταίου! Έτσι, για να μάθουμε πως θα μοιάζει η νέα εκδοχή του σκληροτράχηλου 4x4, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως και τα τέλη του 2018 όπου και θα αποκαλυφθεί.

Περιμένουμε να έχει σχεδιαστικές επιρροές από τα νέα Range Rover Velar και Sport, αλλά και μια γκάμα σύγχρονων κινητήρων της οικογένειας Ingenium. Εννοείται, ότι θα έχει κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες και θα εξοπλίζεται με μια ακόμη πιο εξελιγμένη μορφή της τετρακίνησης Terrain Response II που γνωρίζουμε από το Discovery. Οι πωλήσεις του νέου Defender θα ξεκινήσουν από το 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!