Δίαιτα και 700 ίπποι για τη Ferrari 488 GTO (pics)

Gazzetta team
Δίαιτα και 700 ίπποι για τη Ferrari 488 GTO (pics)
Ένα πραγματικό θηρίο θα είναι η νέα έκδοση της Ferrari 488, που θα έχει περισσότερη ισχύ αλλά και λιγότερο βάρος, για ταχύτατες επιδόσεις σε κάθε επίπεδο.

Η Ferrari 488 GTB είναι ένα εξαιρετικό supercar όμως η φίρμα από το Μαρανέλο είναι γνωστό ότι δεν έχει όρια και ετοιμάζει μια ακόμη καλύτερη εκδοχή της, με το όνομα 488 GTO. Το νέο μοντέλο θα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον τούρμπο V8 των 3.9 λίτρων, όμως η ισχύς του θα ανέβει και θα φτάσει (ή και ξεπεράσει) τους 700 ίππους!

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο αμάξωμα με περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα να προσδίδουν πολύτιμη κάθετη δύναμη όποτε είναι αναγκαίο και έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά υλικά στην κατασκευή του αυτοκινήτου ώστε το βάρος του να μειωθεί και να αποκτήσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στην οδήγηση σε πίστα.

Η 488 GTO θα είναι το τέταρτο μοντέλο στην ιστορία της Ferrari που θα χρησιμοποιεί την ονομασία αυτή (GTO) και θα έχει αξιόλογους αντιπάλους απέναντί της, όπως για παράδειγμα η McLaren 720S ή η Porsche 911 GT2 RS που σημείωσε και τον ταχύτερο χρόνο για αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, ξεπερνώντας τη Lamborghini Huracan Performante.

* Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!