Αυτή είναι η παλαιότερη 911 στο μουσείο της Porsche (pics)

Gazzetta team
Αυτή είναι η παλαιότερη 911 στο μουσείο της Porsche (pics)
Πρόσφατα, η Porsche βρήκε μια από τις παλαιότερες 911 στον κόσμο και την ανακατασκεύασε πλήρως, για να τη βάλει στο εντυπωσιακό μουσείο της.

Η Porsche έχει ιδρύσει ένα μουσείο, όπως σχεδόν κάθε μάρκα με μεγάλη ιστορία! Παλαιά μοντέλα, σπάνιες εκδόσεις και ο,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε, βρίσκεται μέσα σε αυτό και τώρα, μια από τις παλαιότερες 911 στον πλανήτη προστέθηκε στη «συλλογή».

Είναι η πιο παλιά 911 από όλες μέσα στο μουσείο και πρόκειται για το αυτοκίνητο με τον αριθμό 57. Η 911 αρχικά, ονομαζόταν 901, πριν η Peugeot απαγορέψει στη μάρκα να χρησιμοποιεί τριψήφιο αριθμό με το μηδέν στο κέντρο.

Το αυτοκίνητο των φωτογραφιών είναι πριν την «αλλαγή» αυτή, οπότε χρησιμοποιεί τον κωδικό 901 και όχι τον μεταγενέστερο 911!

Γενικότερα, πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες συνοδεύουν την ιστορία αυτής της κόκκινης Porsche, που κατασκευάστηκε τον Οκτώβρη του 1964.

Όταν ανακαλύφθηκε πάντως, η κατάστασή της ήταν τραγική και έλειπαν τα περισσότερα πράγματα από πάνω της. Φυσικά αυτό δεν πτόησε την Porsche και την ανακατασκεύασε πλήρως, με τη σημερινή της εικόνα να είναι... καλύτερη και από καινούργια! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το γιατί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!