Τα σώματα άμεσης επέμβασης λατρεύουν τη Skoda (pics & vid)

Gazzetta team
Τα σώματα άμεσης επέμβασης λατρεύουν τη Skoda (pics & vid)
Ασθενοφόρα, περιπολικά και οχήματα υποστήριξης της πυροσβεστικής βρίσκονται στην γκάμα της τσεχικής μάρκας, προσφέροντας τα μέγιστα για την προστασία και τη διάσωση του πολίτη.

Με μια μεγάλη γκάμα οχημάτων που μπορεί να καλύψει διάφορες ανάγκες, η Skoda λανσάρει μια νέα που ουσιαστικά, διαφοροποιεί ελαφρώς τα μοντέλα της και τα προσφέρει κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των σωμάτων άμεσης επέμβασης. Ασθενοφόρα, μαζί με περιπολικά και αυτοκίνητα υποστήριξης της πυροσβεστικής, είναι μερικά από αυτά.

Η νέα γκάμα περιλαμβάνει το Kodiaq σε δύο μορφές, ως όχημα της πυροσβεστικής και ως ασθενοφόρο, το Superb Combi ως «φανερό» ή «κρυφό» περιπολικό και την Octavia Scout ως εναλλακτικό ασθενοφόρο για περιστατικά σε δύσβατα σημεία που δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τα συμβατικά, που δεν έχουν μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τετρακίνηση όπως η Octavia.

Η έκδοση για την αστυνομία του Superb Combi βγαίνει και σε μια ακόμη εκδοχή, αυτή του αυτοκινήτου μεταφοράς αστυνομικών σκύλων. Είναι διαμορφωμένη σύμφωνα με ειδικά πρότυπα μεταφοράς ζώων, με ανεξάρτητο κλιματισμό και την απαραίτητη πιστοποίηση ενώ κινείται από έναν τετρακύλινδρο 2.0 TSI βενζινοκινητήρα με 280 άλογα, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο τύπου διπλού συμπλέκτη DSG, ολοκληρώνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 5,8 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!