Στυλ και τεχνολογία στο Piaggio Medley Special Edition

Gazzetta team
Στυλ και τεχνολογία στο Piaggio Medley Special Edition
Η νέα έκδοση συμπληρώνει την γκάμα του δημοφιλούς Medley και εξοπλίζεται με μαύρες ζάντες, ειδικές λεπτομέρειες και φινίρισμα σε carbon όψη.

Με σύγχρονους υδρόψυκτους κινητήρες στα 125 και 150 κυβικά εκατοστά, το Piaggio Medley είναι ένα από τα δημοφιλέστερα scooter της μικρής κατηγορίας. Το μονοκύλινδρο μοτέρ έχει ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου και σύστημα χρονισμού τεσσάρων βαλβίδων, προσφέροντας μέγιστη απόδοση αλλά και οικονομία.

Η πιο «τολμηρή» έκδοση στην γκάμα είναι η νέα Special Edition που υπογραμμίζεται από τις μαύρες γυαλιστερές ζάντες, τη μαύρη σχάρα, τα νέα γραφικά με λεπτομέρειες σε μπλε ελεκτρίκ χρώμα και φινίρισμα διάφορων σημείων με όψη ανθρακονημάτων.

Διατίθεται αποκλειστικά με το χρώμα Grigio Titanio και οι τιμές ξεκινούν από τις 2.920€ για το 125 με ABS, ενώ για το 150, πάλι με ABS, θα χρειαστείτε 3.050€. Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το νέο Medley SE και να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!