Αγοράστε το Fiat του Πάπα! (pics & vid)

Gazzetta team
Αγοράστε το Fiat του Πάπα! (pics & vid)
Ένα 500L βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται να «πιάσει» αρκετά χρήματα, αφού ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο Πάπας στην επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Θα περίμενε κανείς ένα αυτοκίνητο που στοιχίζει καινούργιο περίπου στις 20.000€ και δεν έχει κάποιο συλλεκτικό ενδιαφέρον, να μη «πιάσει» και πολλά χρήματα σε μια δημοπρασία όμως το συγκεκριμένο Fiat 500L θα σας στοιχίσει πολλά περισσότερα αν θελήσετε να το αγοράσετε.

Ο λόγος είναι ότι ήταν το ένα από τα δύο 500L που μετέφεραν τον Πάπα Φραγκίσκο στην επίσκεψή του στις ΗΠΑ. Το πρώτο, ήδη δημοπρατήθηκε και κατάφερε να αγγίξει τις 82.000 δολάρια. Η εκτίμηση για το δεύτερο είναι περίπου 75.000 δολάρια (64.000€) και ήδη η μεγαλύτερη προσφορά ξεπερνά τις 40.000€.

Αν σας απασχολεί η «ταυτότητα» αυτού του 500L, πρόκειται για την έκδοση με τον τούρμπο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1.4 λίτρων MultiAir και έχει στο οδόμετρο 737 χιλιόμετρα, δηλαδή είναι ολοκαίνουργιο.

Υπάρχει όμως ένας όρος, που υπογράφει ο αγοραστής πριν αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο. Δεν μπορεί όταν το χρησιμοποιεί να παραβαίνει τις ηθικές, δεοντολογικές και κοινωνικές διδασκαλίες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας! Τέλος, να σημειώσουμε ότι το ποσό που θα καταβληθεί για την αγορά του Fiat θα πάει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!