Πλούσιος ο «εσωτερικός κόσμος» της νέας Mercedes-Benz G-Class (pics)

Gazzetta team
Πλούσιος ο «εσωτερικός κόσμος» της νέας Mercedes-Benz G-Class (pics)
Η καμπίνα της νέας G-Class αποκαλύφθηκε από τη Mercedes και αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία του νέου τετρακίνητου μοντέλου.

Η νέα γενιά της Mercedes-Benz G-Class δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, όμως η μάρκα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό. Εκεί βλέπουμε όσα σχεδόν περιμέναμε, δηλαδή τις δύο μεγάλες ενιαίες οθόνες στο άνω μέρος του ταμπλό που μοιάζουν σαν να συνδέονται, ενώ η γενικότερη εικόνα μοιάζει πολυτελέστερη και πιο σύγχρονη από το προηγούμενο μοντέλο. Νέο τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις και αλουμίνιο είναι μερικά ακόμη χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη Mercedes, η νέα G-Class θα μπορεί προαιρετικά να εφοδιαστεί με ένα κορυφαίο σύστημα ήχου της Burmester, με 16 ηχεία στην καμπίνα και ειδικά εμπρός καθίσματα με εργονομικό σχεδιασμό, ηλεκτρικές ρυθμίσεις, θερμαινόμενη και κλιματιζόμενη επιφάνεια αλλά και λειτουργία μασάζ. Εικόνες της εξωτερικής πλευράς, γκάμα κινητήρων, τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές θα αποκαλυφθούν με το επίσημο ντεμπούτο της νέας Mercedes-Benz G-Class στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!