To Audi A6 θα «πηγαίνει» μόνο του

Gazzetta team
To Audi A6 θα «πηγαίνει» μόνο του
Με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3 θα παρουσιαστεί το Audi A6 της επόμενης γενιάς, σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.

Όπως και με το A8, έτσι και στο A6, η Audi διάλεξε να προσφέρει αυτόνομη τεχνολογία κίνησης υπό συγκεκριμένες συνθήκες, φέρνοντας τα δύο πολυτελή μοντέλα της πιο κοντά στη νέα εποχή. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί αισθητήρες, κάμερες και ραντάρ που επιβλέπουν συνεχώς το δρόμο και το A6 θα μπορεί να διαχειριστεί τις περισσότερες οδικές συνθήκες.

Με αυτό τον τρόπο η Audi προσπαθεί και να «κλέψει» ένα μερίδιο από τη BMW και τη Mercedes, οι οποίες παρουσίασαν πρόσφατα τα νέα τους αυτοκίνητα στην κατηγορία και έχουν αποσπάσει θετικότατα σχόλια. Αισθητικά, το νέο A6 περιμένουμε να θυμίζει αρκετά το A8 αλλά και το πιο σπορ A7, με τα οποίο μοιράζεται και τις ίδιες βάσεις.

Οι κινητήρες θα είναι πολλοί και στην γκάμα θα περιλαμβάνεται ένας τετρακύλινδρος δίλιτρος, ένας V6 των 3.0 λίτρων και ένας V8 με κυβισμό στα 4.0 λίτρα. Το S6 θα έχει περισσότερους από 450 ίππους και το κορυφαίο RS6, θα έρθει μετά το 2020 και είναι πολύ πιθανό να «φοράει» το Plug-In Hybrid σύνολο από την Porsche Panamera με τα 680 άλογα, που αποτελείται από έναν V8 με δύο τούρμπο και δύο ηλεκτροκινητήρες.

* Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!