Αύριο ο νικητής για το ελληνικό «Αυτοκίνητο του 2018»

Αύριο ο νικητής για το ελληνικό «Αυτοκίνητο του 2018»

Αύριο ο νικητής για το ελληνικό «Αυτοκίνητο του 2018»

Η τελική δεκάδα έχει ήδη διαμορφωθεί και αύριο, θα μάθουμε πιο μοντέλο επικράτησε και κέρδισε τον τίτλο του «Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς». 

Για τις 12 του Δεκέμβρη έχει προγραμματιστεί η τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, που θα γίνει ανάμεσα σε δέκα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα που έφτασαν έως και την τελική φάση. 

Φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, η ψηφοφορία δεν είναι μυστική και κάθε δημοσιογράφος του ειδικού τύπου που συμμετέχει θα ανακοινώνει δημόσια τις επιλογές του, υπογράφοντας το ψηφοδέλτιό του. 

Έχει να διαχειριστεί ένα σύνολο 100 βαθμών με ελάχιστη βαθμολογία 5 βαθμούς σε κάθε αυτοκίνητο και μέγιστη τους 20, ενώ δεν μπορεί να δώσει σε δύο αυτοκίνητα την κορυφαία βαθμολογία του. 

Το ψηφοδέλτιο θα είναι άκυρο αν το σύνολο υπερβαίνει ή δεν φτάνει τους 100 βαθμούς και το μοντέλο που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους, θα είναι και το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2018. Ακολουθούν με αλφαβητική σειρά οι δέκα «πρωταγωνιστές» της αυριανής ημέρας. 

Ford Fiesta

Honda Civic

Hyundai i30

Kia Stonic

Nissan Micra

Renault Megane

Seat Ibiza

Skoda Kodiaq

Toyota C-HR

Volkswagen Polo

Best of internet