Τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα ταξί του Λονδίνου

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα ταξί του Λονδίνου

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα ταξί του Λονδίνου

Σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού τους, η εταιρεία που διαθέτει τα χαρακτηριστικά ταξί της βρετανικής πρωτεύουσας τα εφοδιάζει με την τελευταία τεχνολογία. 

Το επίσημο όνομα των Λονδρέζικων ταξί είναι TX eCity Taxi και πλέον εφοδιάζεται με σύγχρονη τεχνολογία που παρά τη ρετρό αισθητική τους, τα φέρνει στον 21ο αιώνα! Η London EV Company που λανσάρει τα οχήματα τέσταρε για πολύ καιρό πρωτότυπα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με μήνες στον Αρκτικό Κύκλο και χιλιάδες χιλιόμετρα σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. 
 
Το μηχανικό σύνολο που κινούν τα χαρακτηριστικά ταξί είναι ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων από τη Volvo και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με τις μπαταρίες να επαρκούν για αυτονομία 645 χιλιομέτρων, σε συνδυασμό με τα καύσιμα ή 130 χιλιόμετρα αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια. 
 
Μιλάμε δηλαδή για ένα επαναφορτιζόμενο Plug-In Hybrid, που φορτίζει γρήγορα και εξασφαλίζει ευχρηστία για τους επαγγελματίες. Το αυτοκίνητο χωράει συνολικά έξι επιβάτες, έχει αισθητά βελτιωμένα επίπεδα NVH (Noise, Vibration, Harshness), θύρες φόρτισης USB και σύνδεση με Wi-Fi. Κοστίζει στην τοπική αγορά 63.070€ ή 200€ την εβδομάδα για πέντε χρόνια, ενώ συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση μπαταριών με απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων. 

Best of internet