Με 310 άλογα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα το VW T-Roc R

Gazzetta team
Με 310 άλογα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα το VW T-Roc R
Το πιο διασκεδαστικό και σπορ μοντέλο στην κατηγορία του θέλει να γίνει η γρήγορη έκδοση του Volkswagen T-Roc, που θα εφοδιάζεται με κινητήρα 310 ίππων.

Ο άνθρωπος που εξέλιξε το Volkswagen Golf Clubsport S με την απόλυτη οδική συμπεριφορά και το δυναμικό χαρακτήρα ανέλαβε να κάνει το ίδιο και με το νέο SUV της φίρμας, το T-Roc! Ωστόσο οι επεμβάσεις δεν αφορούν μια οποιαδήποτε έκδοση του T-Roc αλλά την R, με τον 2.0 TSI να αποδίδει 310 ίππους που θα του χαρίζουν εξαιρετικές επιδόσεις!

Αν και η Volkswagen δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τον ερχομό του T-Roc R, περιμένουμε ότι αυτό θα γίνει λόγω του ότι η φίρμα συχνά αναφέρεται σε αυτό και υπάρχει ένα αυτοκίνητο εξέλιξης που βρίσκεται στους δρόμους και έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να έχει μια έκδοση R, όπως για παράδειγμα οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου του R-Line μαζί με την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Ο επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης πλαισίων της Volkswagen, είπε στο βρετανικό Autocar: «Νομίζω ότι το απλό T-Roc με το σύστημα τετρακίνησης 4Motion και το σύστημα DCC (Dynamic Chassis Control) είναι ήδη το πιο ευκίνητο και σπορ στην κατηγορία του. Αν υπάρξει T-Roc R, τότε θα μιλάμε για ακόμη πιο διασκεδαστική οδική συμπεριφορά». Οι φωτογραφίες, δείχνουν το αυτοκίνητο εξέλιξης της έκδοσης R με τους 310 ίππους.

* Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!