Το καυτό… GT-R της πορνοστάρ! (pics & vid)

Gazzetta team
Το καυτό… GT-R της πορνοστάρ! (pics & vid)
Όταν βάζεις τις λέξεις γκοτζίλα και πορνοστάρ στην ίδια πρόταση κάτι πολύ βρώμικο ακολουθεί, όχι όμως στην περίπτωση της Μαρίκε Φοξ που καμαρώνει δίπλα στο Nissan GT-R της.

Η Μαρίκε Φοξ είναι πιο γνωστή για το Nissan GT-R που έχει στην κατοχή της παρά για τις επιτυχίες της στην οθόνη, κατά συνέπεια μπορεί και να μην είναι τόσο καλή ηθοποιός. Αυτό που την σώζει όμως είναι πως στις παραγωγές στις οποίες συμμετέχει η υποκριτική περνάει συχνά, σε δεύτερη μοίρα.

Σε κάθε περίπτωση ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε το κορίτσι σε τέτοια θέματα; Εμάς μας ενδιαφέρει αυστηρά και μόνο, το αυτοκίνητό της που είναι ένα εντυπωσιακά βελτιωμένο Nissan GT-R. Η Μαρίκε επανήλθε στη δημοσιότητα προσφάτως όχι γιατί έβγαλε νέα ταινία (κρίμα), αλλά γιατί άλλαξε το μπόντικιτ του γκοτζίλα της!

Το αυτοκίνητο της 27χρονης Γερμανίδας είναι αρκετά γνωστό στις τάξεις των φίλων της βελτίωσης και πιθανότατα τώρα θα γίνει περισσότερο, καθώς όπως λέει η ίδια είναι το πρώτο στη Γερμανία που “φόρεσε” αυτό το πόντικιτ της εταιρείας Pandem.

Πέρα από την εμφάνιση πάντως το συγκεκριμένο Nissan GT-R είναι όντως πολύ βελτιωμένο. Ο V6 κινητήρας των 3,6 λίτρων αποδίδει 750 ίππους και η αερανάρτηση που φορά το κάνει ιδανικό για ένα αυτοκίνητο επίδειξης της Tofu Garage που ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη συγκεκριμένη βελτίωση. Αλλά ας σας αφήσουμε να απολαύσετε την Μαρίκε, εμ το Nissan GT-R.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!