Πωλείται η BMW 850ci του Σουλτάνου του Μπρουνέι

Gazzetta team
Πωλείται η BMW 850ci του Σουλτάνου του Μπρουνέι
H ΒMW 850ci είναι από μόνη της ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, στην περίπτωση αυτής της αγγελίας όμως είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη καθώς ανήκε στον Σουλτάνο του Μπρουνέι.

Με σχεδόν 50.000€ μπορείτε να αποκτήσετε ένα σπάνιο και συλλεκτικό αυτοκίνητο. Την BMW 850ci του Σουλτάνου του Μπρουνέι που είναι σε σπάνιο χρώμα και όπως και να το κάνουμε είναι από μόνο του ένα αυτοκίνητο που δεν περνά απαρατήρητο.

Πωλητής είναι ένας έμπορος στην Αγγλία που υποστηρίζει πως το αυτοκίνητο ανήκε στο εκκεντρικό πολυεκκατομυριούχο και με βάση τα βιβλία όντως προκύπτει αυτό. Μάλιστα ίσως το πιο ξεχωριστό στοιχείο του αυτοκινήτου είναι το χρώμα του, το οποίο η BMW αποκαλούσε Maldives Blue Metallic και με βάση τα στοιχεία μόλις 80 850ci κατασκευάστηκαν σε αυτή την απόχρωση. Η αγγελία δε, αναφέρει πως η συγκεκριμένη BMW 850ci είναι η μοναδική δεξιοτίμονη που υπάρχει σε αυτήν την απόχρωση.

Επιπλέον του χρώματος βεβαίως υπάρχουν και άλλα πολλά, κορυφαία για την εποχή, τεχνολογικά βοηθήματα όπως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο τιμόνι και ηλεκτρονικοί λασπωτήρες. Από τις φωτογραφίες πάντως φαίνεται πως το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ένα ακόμη στοιχείο που υποδηλώνει το Σουλτάνο, τα αυτοκίνητα του οποίου είχαν "γράψει" μόνο τα χιλιόμετρα από το εργοστάσιο, στο Σουλτανάτο. Δεν τα οδηγούσε ποτέ κανείς!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!